Heb je een vraag? Neem contact met ons op +31 (0)88 551 6000 | kecb@lunet.nl

WIE ZIJN WIJ

Het KinderExpertiseCentrum Brabant is er voor ouders, verzorgers, familie en betrokkenen die zich zorgen maken over hun kind.

Mijn kind is druk, mijn kind praat niet, mijn kind loopt nog niet, ik krijg geen contact met mijn kind; dit zijn voorbeelden van vragen waardoor mensen bij ons terecht komen.

Is je kind ouder dan 7 jaar maar jonger dan 18 jaar? Ook dan kun je natuurlijk bij ons terecht.

Ons team

Als erkend specialistische zorginstelling bieden wij al meer dan 50 jaar ontwikkelingsgerichte ondersteuning aan kinderen. Ons multidisciplinaire team, bestaande uit ervaren gedragswetenschappers als logopedisten, communicatietrainers, orthopedagogen en kinderpsychologen, speltherapeuten en fysiotherapeuten, stelt professionele diagnoses op en geeft een onafhankelijk advies over eventuele vervolgstappen.

Het maakt ons uniek dat wij de enige zorginstelling in Brabant zijn met deze complete en multidisciplinaire aanpak met bijbehorende diagnose.
Dit doen we kijkend vanuit het kind. En we luisteren naar ouder en kind. Onze testen en onderzoeken zijn altijd wetenschappelijk verantwoord. Hieruit volgt een onafhankelijk advies voor een eventueel vervolgtraject.

Meepraten

We bieden ook een platform aan via een besloten Facebook groep. Hier kun je meepraten met personen die hetzelfde meemaken als jij. Of je kunt hier gewoon rondneuzen en lezen over de ervaringen van anderen. Je komt direct op de juiste pagina uit als je op het icoontje klikt. 

Het KinderExpertiseCentrum Brabant is voortgekomen vanuit de expertise van Lunet.

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTEN?

Scroll naar boven
error: Inhoud is beschermd.