Heb je een vraag? Neem contact met ons op +31 (0)88 551 6000 | kecb@lunet.nl

Kinderdienstencentrum Maarheeze

1 oktober opent Kinderdienstencentrum Maarheeze

Op 1 oktober aanstaande start Lunet zorg in het ontmoetingscentrum “Onze School” in Maarheeze een Kinderdienstencentrum (KDC). “Onze School” is gevestigd in de voormalige St.Josephschool (Stationsstraat) en werd op zaterdag 13 mei jl. officieel geopend.

Het ontmoetingscentrum is door de inzet van vele vrijwilligers uit Maarheeze een mooie ontmoetingsplek geworden voor het hele dorp. Per oktober huurt Lunet zorg hier een “lokaal” waar ze een ontwikkelingsgericht dag- en behandelingsprogramma aanbiedt voor kinderen tussen de 0 – 7 jaar met een mogelijke ontwikkelingsachterstand.

In het ontmoetingscentrum vinden vooral maatschappelijk gerichte activiteiten plaats. Naast het KDC vind je hier o.a. ook Zuid Zorg, de GGzE, een psychologie praktijk, een kunstenaarscollectief en een ouderenhome van de Seniorenvereniging.

Kinderdienstencentrum Maarheeze (KDC)

Het KDC van Lunet zorg is er speciaal voor kinderen van 0 tot 7 jaar met een ontwikkelingsachterstand. 5 dagen in de week bieden ze vanaf oktober in Maarheeze een speels en uitnodigend dagprogramma dat gericht is op de ontwikkeling van het kind.

Nog enkele plekken beschikbaar

Op 1 oktober start het KDC met een nieuwe groep. Hier zijn nog enkele plekken voor beschikbaar. Het enige wat voor het aanmelden nodig is, is een beschikking vanuit de gemeente. Meer weten of direct een plaats reserveren? Neem dan contact op met het Cliëntbureau van Lunet zorg. Aanmelden kan het hele jaar door.

Meer weten?

Neem contact op met het Cliëntbureau van Lunet zorg:
T 088 – 551 6000
E clientbureau@lunetzorg.nl

Scroll naar boven
error: Inhoud is beschermd.