Heb je een vraag? Neem contact met ons op +31 (0)88 551 6000 | kecb@lunet.nl

KinderExpertiseCentrum Brabant start 22 mei

Maak je je zorgen over je kind?

Het KinderExpertiseCentrum Brabant helpt jou en je kind bij vragen over ontwikkeling, opvoeding en gedrag. Per 22 mei aanstaande starten we met een expertisecentrum voor kinderen tussen 0-7 jaar. Nagenoeg binnen 14 dagen na de intake krijg je van ons al een adviesrapport met eventuele vervolgstappen. En heb je een verwijzing? Dan zijn onze diensten in de meeste gevallen voor jou kosteloos en wordt het vergoed vanuit overheidsregelingen.

Het KinderExpertiseCentrum Brabant helpt je wanneer je je zorgen maakt over de ontwikkeling, opvoeding of het gedrag van je kind. Samen kijken we wat er aan de hand is en welke ondersteuning het beste past bij de problemen die jouw kind ondervindt.

Hulp op maat
Jonge kinderen tussen de 0 – 7 jaar hebben baat bij snel inzetbare hulp op maat. Onze dienstverlening is specifiek gericht op die zaken waar je kind tegenaan loopt. We kijken breed naar alle aspecten van de ontwikkeling en luisteren naar wat jij en je kind nodig hebben.

Je weet snel wat er aan de hand is

Binnen enkele weken plannen we het intakegesprek en het onderzoek. Doorgaans krijg je binnen 14 dagen na het testen de resultaten. Het traject in het kort:

Verwijzing & beschikking

Met een verwijzing van de jeugdarts, huisarts of kinderarts, of een beschikking van de gemeente, kun je bij ons terecht. Vervolgens kun je je kind bij ons aanmelden. Onze zorg is dan in de meeste gevallen voor jou kosteloos en wordt vergoed vanuit overheidsregelingen.

Wie zijn wij?

Als erkend specialistische zorginstelling bieden wij al meer dan 50 jaar ontwikkelingsgerichte ondersteuning aan kinderen van 0 tot 18 jaar. Wij zijn uniek in Brabant. Ons multidisciplinaire team stelt professionele diagnoses op en
geeft een onafhankelijk advies over eventuele vervolgstappen.

MEER WETEN OVER HET KINDER EXPERTISE CENTRUM?

Scroll naar boven
error: Inhoud is beschermd.